Zelf u financiële huishoudboekje regelen!

Binnenkort komt Schuurman Financieel Advies met een software programma voor het beheren van u financiële huishouding u krijgt hier alle uitgaven en inkomsten bij  elkaar zodat u een beter overzicht krijgt van de financiële situatie. Hierin kunt u zelf doelstellingen maken en tijdig problemen herkennen.

Mocht u dan een vraag hebben over de financiële situatie dan kunt u ons om advies vragen. Hierdoor kunt u tijdig weer bijsturen om de problemen niet te vergrotten maar te vergemakkelijken.

In de volgende nieuwsbrief vertellen wij u meer over het programma. Binnen het Financieel Service Abonnement gaat hij € 5,- per maand kosten met telefonische of mail helpdesk. Mocht u nog geen Financieel Service Abonnement hebben dan komt hij op € 7,50 per maand. Maar u kunt ons vragen of het dan niet beter of voordeliger is om alles om te zetten naar het Financieel Service Abonnement.

Ook voor de ZZPer onder ons hebben wij voordelige en praktische tools om de financiële boekhouding zelf bij te houden of gedeelten van de boekhouding uit te besteden. Hierdoor kunt u zelf de kosten en het werk bepalen. Wat u zelf niet lukt besteed u uit en dat kan ook per jaar verschillen. Het ene jaar heeft u misschien wel tijd om de financiële administratie te doen en het andere jaar niet dan past u de werkzaamheden voor de boekhouding daar op aan.