Vanaf 2022 verplicht de overheid rookmelders in uw woning

Je ziet ze in steeds meer huizen: rookmelders. Een veilig gevoel. En vanaf 1 juli 2022 door de overheid zelfs verplicht. Op elke verdieping minstens 1. Heeft u nog geen rookmelder? Dan hebben wij een leuke actie voor u.

  • U bent wel klant bij Schuurman Financieel Advies maar heeft uw schadeverzekeringen niet bij ons ondergebracht?

Als wij de schadeverzekeringen voor u in beheer mogen nemen ontvangt u van ons een rookmelder met een winkelwaarde van € 23,95.

Interesse voor een 2e  rookmelder of brandpreventie advies? Neem dan contact op met Brand beveiligingsbedrijf Liebrand. Hieronder het contact formulier.

https://www.brandbeveiligingsbedrijf.nl/contact

  • Heeft u uw verzekeringen wel bij Schuurman Financieel Advies ondergebracht, maar u maakt nog geen gebruik van onze Financieel Abonnement Service? Ook dan hebben wij een rookmelder voor u klaarliggen.

Voor meer informatie over onze abonnementen service; druk op de link. https://www.schuurmanfinancieeladvies.nl/financieel-beheer/tarieven/

  • Heeft u een Financieel Service Abonnement? Dan ontvangt u 2 rookmelders voor

€ 33,95. Deze vertegenwoordigen een winkelwaarde van € 47,90.

Prijzen zijn ex verzendkosten mits u hem ophaalt op ons kantoor aan de Walstraat 67 in Terborg. Voor eventueel verzenden vragen wij €7,25 (met Track & Trace).

Bij de rookmelders ontvangt u een montage set en een duidelijke instructie. Voor deze actie werken wij samen met Brandbeveiligings Bedrijf Liebrand. De actie loopt tot en met 31 december 2022. Bekijk de actievoorwaarden

Handig om te weten

Al je financiële updates met 1 klik? Dat is nu mogelijk. Wij hebben nu een eigen website voor al je financiële nieuws. Je kunt nu ook je mening achterlaten. Wij zien je mening graag terug. Meld je aan en discuseer mee.

Schuurmanfinancieelcafe.nl