toggle menu
toggle menu

Verzekeringen

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Duidelijke openheid van zaken op verschillende verzekeringen. Totaalpakket met mogelijkheden om voldoende te keizen hoeveel dekking/verzekering. Maakt alles zeer inzichtelijk en duidelijk in een overzicht wat en in welke mate te verzekeren.

Jasper Rijntjes Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Verzekeringen passend bij uw situatie

Uw persoonlijke situatie is belangrijk voor de verzekeringen die u kiest. Wij brengen uw situatie en de te lopen risico’s voor u in kaart en selecteren zo het financiële product dat het beste bij u aansluit.

Een compleet en onafhankelijk advies op maat

Wij vinden het belangrijk om van te voren goed te inventariseren hoe uw persoonlijke situatie is. Doordat wij samenwerken met vrijwel alle verzekeraars, kunnen wij alle producten met elkaar vergelijken en u zo een passend advies geven dat volledig onafhankelijk is.

U kunt u bij ons terecht voor verschillende schadeverzekeringen, zoals de Woon- en Autoverzekering, maar ook voor levensverzekeringen. Denkt u hierbij aan een Uitvaartverzekering en de Overlijdensrisicoverzekering.

Vergelijk uw zorgverzekering

Bereken uw
uitvaart

Bereken uw kortlopende reisverzekering

Bereken uw langlopende reisverzekering

Uw vaste aanspreekpunt

U heeft via ons de voordelen van een ruime keus uit producten van toonaangevende verzekeraars, maar met ons als uw enige aanspreekpunt bij vragen of om te bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij.

Tip: Bedenk wat u wilt verzekeren

Tegen de gevolgen van welke risico’s wilt u zich verzekeren? En vooral ook: tegen welke niet. Laat uw verzekeringen eens bekijken door ons en ontvang een advies op maat.

Downloads

Veel gestelde vragen

  • Wat moet ik doen bij schade?

    Het is belangrijk dat u eerst voor uzelf de situatie opneemt en prioriteiten stelt. Maak daarna eventueel foto’s van de situatie. Schade melden kan tijdens kantooruren via telefoonnummer 0315 – 34 19 75 of bij Berkelstaete schadeafdeling via 0573 – 22 29 66. Het alarmnummer dat u dag en nacht kunt bereiken is 020 – 651 51 51 Ook het is mogelijk dat u uw schadeformulier zelf invult en mailt naar info@schuurmanfinancieeldirekt.nl

  • Wat moet ik tijdens mijn vakantie meenemen voor de reisverzekering?

    Het is belangrijk om altijd uw polisnummer en het alarmnummer van de reisverzekering mee te nemen. Mocht u met uw auto op vakantie gaan, kijk dan voordat u op reis gaat even naar de regelgeving van desbetreffende land. Neemt u ook een Europeesch schadeformulier mee, zodat u altijd met de tegenpartij de schade kunt opnemen.

Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag