toggle menu
toggle menu

Vermogensadvies

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Wij hadden al heel lang het idee dat we teveel aan verzekeringen betaalden na een gesprek met de adviseur bleek dit ook het geval te zijn.we hebben gekozen om alles te veranderen en zijn daar heel tevreden over.

Jeannette Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Vermogensadvies via een financieel plan

Er zijn verschillende redenen om een vermogen op te willen bouwen, net zoals er verschillende manieren zijn om dit te bereiken. Daarbij is ook het te lopen risico van belang. Wij maken voor u een financieel plan.

Wat wilt u met uw vermogen en wanneer?

Voor we bespreken op welke manier u het beste uw vermogen kunt opbouwen, vragen wij u eerst wat u met het vermogen wilt gaan doen en wat het moment is dat u erover wilt beschikken. Ook bespreken we welke risico’s u bij het opbouwen wilt lopen. Dit heeft namelijk allemaal te maken met de keuze voor de manier van opbouwen. Wij besteden dan ook aandacht aan uw persoonlijke gegevens, uw inkomen, het huidige en het gewenste vermogen en de te lopen risico’s. Uiteraard nemen wij daarbij ook uw wensen en verwachtingen mee. Alleen zo kunnen wij een goed en gedegen financieel plan voor u opstellen.

Vermogen opbouwen, hoe doe je dat?

U kunt vermogen opbouwen op vele manieren. Via uw pensioen, door af te lossen op uw hypotheek, via een extra spaarpot, door de aanschaf van een tweede woning of bijvoorbeeld door het opstarten van een eigen onderneming. Wij kennen de mogelijkheden en geven u een passend advies.

Tip: Bedenk welke risico's u loopt

Het opbouwen van vermogen kan gepaard gaan met risico’s. Vraag uzelf daarom af welke risico’s u kunt en wilt lopen. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen voor uw plannen als het vermogen in de loop van de tijd terug loopt? Graag begeleiden wij u via een financiële planning.
Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag