toggle menu
toggle menu

Verbouwen

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Wij hadden al heel lang het idee dat we teveel aan verzekeringen betaalden na een gesprek met de adviseur bleek dit ook het geval te zijn.we hebben gekozen om alles te veranderen en zijn daar heel tevreden over.

Jeannette Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Verbouwplan:

In een verbouwplan staat welke kosten u verwacht te maken voor de (ver)bouw van uw huis.

U heeft een huis en u wilt verbouwen

Maar u heeft geen eigen geld. U heeft dan geld nodig om te verbouwen. U kunt daarvoor mogelijk uw hypotheek aanpassen. Dat kunt u doen via een opname uit een verhoogde inschrijving. Of door een 2e hypotheek aan te vragen. Voor een 2e hypotheek gaat u naar de notaris.

U wilt een huis kopen en verbouwen

U sluit dan een nieuwe hypotheek met een bouwdepot. Het bouwdepot gebruikt u om uw verbouwplannen te financieren. U heeft dus vóór het aanvragen van uw hypotheek al een verbouwplan nodig.

Het verbouwplan is een begroting voor uw verbouwing

Om een bouwdepot te krijgen, maakt u een verbouwplan. Hierin staat welke kosten u gaat maken voor uw verbouwing. Het geld voor de verbouwing stort de hypotheekverstrekker in een bouwdepot. Hieruit kunt u de verbouwing betalen. De declaraties die u indient voor het bouwdepot, moeten overeenkomen met de bedragen in het verbouwplan.

Meerjarig verbouwplan of onderhoudsplan

U kunt de verbouwing ook verdelen over een aantal jaren en hiervoor reserveren op een spaarrekening die u als doel geeft bouwdepot.

Tip: Doe een bouwtechnische keuring

Wij kunnen u adviseren op financieel gebied en controleren of de zaken goed zijn vastgelegd. Maar wij zijn geen bouwkundigen. Laat daarom altijd een bouwtechnische keuring verrichten door een bouwkundige. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf. En is het begin van u verbouwplan en onderhoudsplan.
Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag