toggle menu
toggle menu

Pensioens advies

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Wij hadden al heel lang het idee dat we teveel aan verzekeringen betaalden na een gesprek met de adviseur bleek dit ook het geval te zijn.we hebben gekozen om alles te veranderen en zijn daar heel tevreden over.

Jeannette Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Pensioenadvies om vermogen op te bouwen

U wilt vermogen opbouwen voor later? Het is belangrijk om tijdig te starten met het goed regelen van uw pensioen. Sparen of beleggen kan op vele manieren en de mogelijkheden zijn ruimer dan u wellicht denkt.

Er zijn vele mogelijkheden

Bij het opvouwen van vermogen kunt u denken aan het afsluiten van een pensioenverzekering, maar er is veel meer mogelijk. Denkt u aan fiscaal aantrekkelijk sparen, het aflossen op uw hypotheek of het aankopen van een tweede woning. Wat bij u past hangt af van uw wensen en behoeften. Hoeveel vermogen heeft u nodig om tijdens uw pensioen dat te kunnen doen wat u wilt? Moet u dan nu iets regelen om het straks goed voor elkaar te hebben? Al is uw pensioen misschien nog ver weg, het is goed om alvast bij deze vragen stil te staan.

Wat zijn uw pensioenwensen?

Heeft u zelf het antwoord op vragen als: Hoeveel pensioen ontvang ik? Is dat genoeg voor wat ik tijdens mijn pensioen wil doen? Wat kan ik doen bij een tekort? Anders helpen wij u graag. Wij kijken naar uw mogelijkheden en houden rekening met toekomstige fiscale veranderingen.

Tip: Maak jaarlijks een berekening

Stelt u prijs op een jaarlijkse berekening van uw jaarruimte? Of wilt u dat wij uw belastingaangifte voor u verzorgen? U bepaalt zelf welke service u wilt met één van onze service abonnementen.
Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag