toggle menu
toggle menu

Inkomensadvies

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Wij hadden al heel lang het idee dat we teveel aan verzekeringen betaalden na een gesprek met de adviseur bleek dit ook het geval te zijn.we hebben gekozen om alles te veranderen en zijn daar heel tevreden over.

Jeannette Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Inkomensadvies om het risico te dekken

Ondernemen brengt risico’s met zich mee waartegen u zich wellicht wilt beschermen. Wij bespreken met u welke risico’s u kunt en wilt lopen als ondernemer en kijken daarbij uiteraard ook naar uw thuissituatie.

Als ondernemer loopt u bepaalde risico's

Zo ontvangt u bijvoorbeeld geen inkomen als u niet kunt werken. Of u loopt inkomsten mis door onverhoopte omstandigheden of een klant die niet (op tijd) betaalt. Ook is het mogelijk dat u in conflict raakt met een leverancier of klant. En wat dacht u van de schade die uw producten of diensten kunnen oplopen of die u per ongeluk een ander kunt aandoen? U kunt uzelf verzekeren tegen de financiële gevolgen die u loopt als ondernemer.

Wat als ... ?

Wat gebeurt er met uw (gezins)inkomen als de continuïteit van uw bedrijf plots in het geding komt? Het is voor u als zelfstandig ondernemer belangrijk om stil te staan bij deze vraag. Er zijn namelijk veel risico’s waarvoor u zich kunt verzekeren.

Tip: Kijk waarvoor u bent verzekerd

Waarvoor bent u precies gedekt? Heeft u misschien dubbele dekkingen en kunt u hier misschien op besparen? Of zijn er risico’s waarvoor u niet bent verzekerd? Wij kijken uw verzekeringen na en bespreken met u welke risico’s u wel of niet wilt of kunt lopen.
Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag