toggle menu
toggle menu

Hypotheek

Beoordelingen

Goede kennis van zaken en door het netto werken in combinatie met abonnementen veel voordeel voor ons. Daarnaast door goede combinaties optimale dekking.

D. Smidts Particulier
Ik ben zo’n kluns met verzekeringen en alle gedoetjes die men hier in Nederland heeft, vandaar dat we ook bij jullie zijn met het pakket. De hulp die we van jullie krijgen met het invullen van formulieren, andere vragen, en de belasting papieren invullen is zo top..
Rianne Rutting Particulier

Wij hadden al heel lang het idee dat we teveel aan verzekeringen betaalden na een gesprek met de adviseur bleek dit ook het geval te zijn.we hebben gekozen om alles te veranderen en zijn daar heel tevreden over.

Jeannette Particulier

Onze informatie gids

Wilt u alvast meer informatie over Schuurman Financieel Advies? Download nu onze informatie gids.

Informatie gids

Advies nodig

Emiel Schuurman Onafhankelijk Financieel Adviseur

Bel ons gerust op
(0315) 34 19 75
wij staan voor u klaar!

Hypotheekadvies dat aansluit op uw leven

U wilt een eigen woning, maar ook kunnen blijven doen wat voor u belangrijk is. En wanneer er onverwachte tegenvallers zijn, wilt u gewoon met een gerust gevoel kunnen blijven wonen in uw eigen huis. Daarom geven wij een hypotheekadvies dat aansluit bij uw wensen en risico’s. Zo laten wij uw hypotheek aansluiten bij uw leven en hoeft u uw leven niet aan te passen aan uw hypotheek.

Hoeveel hypotheek wilt u eigenlijk betalen?

Een hypotheek die aansluit bij uw wensen en plannen en bij mogelijke onaangename verrassingen, geeft u ruimte en rust. Denk bij het afsluiten van een hypotheek daarom na over wat u eigenijk nog meer wilt.  Misschien wilt u nog een studie volgen of een verre reis maken. Maar kijk ook naar uw andere kosten, zoals de uitstapjes die u graag wilt kunnen blijven doen, een dure hobby die u uitoefent of de bijzondere uitgaven die uw heeft, zoals alimentatie of kinderopvang. Samen met u maken wij een analyse van uw wensen en risico’s. U bepaalt zelf hoeveel zekerheid u wilt en welke risico’s u wilt dragen. Wij bekijken dus niet alleen hoeveel hypotheek u kunt krijgen, maar ook hoeveel hypotheek u eigenlijk wilt betalen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij ons hypotheekadvies vergelijken wij de rentepercentages, kosten, rendement en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor bent u verzekerd van echt onafhankelijk hypotheekadvies. En doordat wij samenwerken met verschillende partijen, kunnen wij de hypotheek kiezen die het beste past bij uw situatie, voor de meest aantrekkelijke prijs.

Tip: Benut nieuwe mogelijkheden

Geregeld vinden er wetswijzigingen plaats rondom hypotheken. Het is lastig om van al deze wijzigingen en de mogelijkheden die het u biedt op de hoogte te blijven. Wij kunnen u daarbij helpen en u adviseren. Kies daarom voor een jaarlijks onderhoudsgesprek.
Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag