Premie verhoging prive pakket verzekering

Hierbij belangrijk bericht voor u over de premie verhoging van het prive schade pakket die u via mij afgesloten hebt welke 1 juli 2014 doorgevoerd gaat worden.

Het bestaande Privé pakket van Berkelstaete wordt per 1 juli 2014 in premie verhoogd. Hiervoor wordt er nog een brief gestuurd van de maatschappij.

Reden premie verhoging:
Dit komt door de strenge regels die de Nederlandse Bank hen oplegt. Zij moeten meer buffers aanhouden om in de toekomst aan de schade-uitkeringen te kunnen voldoen. Er zijn in de markt genoeg alternatieven die eventueel in premie gelijk zijn of goedkoper.

Uw situatie wijzigt dus per 1 juli 2014
Dit betekend voor u dat u 15% meer gaat betalen over de dekking Aansprakelijkheid, Inboedel, Woonhuis, ongevallen en doorlopende reisverzekering.

Alternatief
Alternatief is een ander pakket bijvoorbeeld bij Reaal het goed geregeld pakket, nadeel is wel dat het huidige pakket een excellente dekking heeft en Reaal vijf sterren wat natuurlijk ook goed is.

Wijzigen of doorlaten lopen?
Voor het omzetten van het prive pakket of een offerte laten berekenen de voorwaarden vergelijken neem dan even contact met ons op 0315-341975 of mail.

Comments (0)

Leave Comment