Onze werkwijze

Beste Relatie,
Bij Schuurman Financieel Advies streven we ernaar om onze klanten te voorzien van uitstekend advies over financiële producten op een manier die het beste bij u past. Om u een duidelijk beeld te geven van onze werkwijze, willen we graag de verschillende manieren benadrukken waarop we dit advies verstrekken, inclusief via telefoon, e-mail, teams en persoonlijke afspraken bij u thuis of op kantoor.

    1. Telefonisch advies: Als u de voorkeur geeft aan direct contact, staan onze adviseurs klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven via de telefoon. U kunt gemakkelijk een afspraak maken voor een telefonisch consult op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
    2. Advies via e-mail: Voor degenen die liever schriftelijke communicatie hebben, bieden we ook advies aan via e-mail. U kunt uw vragen stellen en uw situatie delen, en onze adviseurs zullen u voorzien van gedetailleerde antwoorden en aanbevelingen.
    3. Virtuele vergaderingen via teams: In de moderne wereld van vandaag begrijpen we dat persoonlijke ontmoetingen niet altijd mogelijk zijn. Daarom bieden we ook virtuele adviessessies aan via platforms zoals Teams. Dit stelt ons in staat om face-to-face interactie te hebben en documenten te delen, zelfs als we zich op verschillende locaties bevinden.
    4. Persoonlijke afspraken: Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, zijn onze adviseurs beschikbaar voor afspraken bij u thuis of op kantoor. Tijdens deze ontmoetingen kunnen we uw financiële doelen bespreken, uw situatie analyseren en op maat gemaakte oplossingen voorstellen die aan uw behoeften voldoen.

Ons doel is om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw financiën en om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen op lange termijn. Ongeacht de methode van communicatie die u verkiest, kunt u erop vertrouwen dat ons team van deskundige adviseurs u op een professionele en persoonlijke manier zal begeleiden.

Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze of als u een afspraak wilt maken voor advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
Emiel Schuurman
Schuurman Financieel Advies