Ontdek de toekomst van duurzaamheid op het Energie Festival

Ben je klaar om een actieve rol te spelen in de verduurzaming van onze planeet? Wil je concrete stappen zetten om je levensstijl groener te maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Zoek dan niet verder! Het Energie Festival, dat op zaterdag 23 maart 2024 plaatsvindt, is dé plek om je te verdiepen in duurzame oplossingen, innovaties en de toekomst van wonen en mobiliteit.

Een Dag Vol Inspiratie en Innovatie

Van 10:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom in het DRU Industriepark te Ulft, waar je een dag vol inspiratie en interactie te wachten staat. Dit festival is meer dan een evenement; het is een springplank naar een duurzamere toekomst. Hier zijn vijf redenen waarom je dit niet mag missen:

1. Word Wegwijs in Verduurzaming van je Huis

Experts uit verschillende hoeken van de duurzaamheidswereld zullen je wegwijs maken in de vele manieren waarop je je huis kunt verduurzamen. Of je nu geïnteresseerd bent in zonne-energie, isolatie, of het gebruik van duurzame materialen, je vindt hier alle informatie onder één dak.

2. Ontdek Hoe je Duurzaamheidsmaatregelen Kunt Financieren

De vraag “Hoe betaal ik dit?” wordt volledig beantwoord. Financiële experts tonen hoe je duurzaamheidsmaatregelen kunt financieren, inclusief informatie over subsidies en andere financiële steun om je duurzame droom werkelijkheid te laten worden.

3. Leer Over Subsidies en Financieringswegen

Met een focus op subsidies en financieringswegen, leer je precies waar je moet zijn en wat je moet doen om financiële steun te krijgen voor je duurzame projecten.

4. Interessante Presentaties over Energieopwekking

Laat je inspireren door een reeks presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in energieopwekking. Deze sessies zijn zowel leerzaam als fascinerend, met inzichten in hoe we de energietransitie kunnen versnellen.

5. Innovaties en Nieuwste Snufjes op het Gebied van Wonen en Mobiliteit

Ervaar de toekomst van wonen en mobiliteit met de laatste innovaties en nieuwste snufjes. Dit is je kans om te zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaam leven en transport.

Win Fantastische Prijzen

Alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook kans op het winnen van fantastische prijzen. Het festival belooft niet alleen informatief, maar ook spannend te zijn!

Een Speciale Opening

Om het festival in te luiden, hebben we niemand minder dan Helga van Leur – verkozen tot beste weervrouw in 1998 en populairste weervrouw in 2008, 2010 en 2012 – bereid gevonden het festival te openen. Haar passie voor het klimaat en duurzaamheid maakt haar de perfecte persoon om dit evenement te starten.

Mis Het Niet!

Markeer zaterdag 23 maart 2024 in je agenda en zorg dat je erbij bent op het DRU Industriepark in Ulft voor een dag die zowel verrijkend als inspirerend belooft te zijn. Het Energie Festival is jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd praktische kennis en tools te verzamelen om je eigen leven te verduurzamen. Tot dan!

Meer informatie: https://doegewoonwatt.nl/

Doegewoonwatt