kantoor aan relatie aanbod

Bent u klant bij Legal & General dan mogen wij u een cadeau geven!

Als uw financieel adviseur behartigen wij uw belangen op financieel gebied. Eén van de financiële oplossingen die wij u hebben geadviseerd, is ondergebracht bij verzekeringsmaatschappij Legal & General Nederland.

Legal & General 30 jaar in Nederland
Legal & General is dit jaar 30 jaar actief in Nederland. Om dit te vieren biedt de maatschappij haar ruim 180.000 klanten een digitaal toegang tot alle artikelen van Het Financieele Dagblad. Geïnteresseerden ontvangen deze toegang tot www.fd.nl gratis gedurende 6 maanden. Een cadeau ter waarde van € 95,-!

Als uw adviseur mogen wij u dit cadeau aanbieden. Na afloop van deze 6 maanden stopt het abonnement. U hoeft dus niet bang te zijn dat dit abonnement automatisch wordt verlengd.

Zes maanden financiële informatie
In Het Financieele Dagblad staan dagelijks artikelen die belangrijk kunnen zijn bij het beheer van uw financiën. Het spreekt vanzelf dat wij als uw financieel adviseur altijd bereid zijn om u te informeren over ontwikkelingen die specifieke gevolgen kunnen hebben voor uw individuele situatie.

Aanmelden is heel eenvoudig
Wilt u dit abonnement ontvangen dan hoeft u alleen op de volgende link te klikken en enkele gegevens in te vullen www.fd.nl/legalgeneral .
De eerste 1.200 aanmelders ontvangen bovendien gedurende 6 maanden iedere zaterdag een gedrukt exemplaar van Het Financieele Dagblad!

U kunt tot 3 oktober 2014 doorgeven dat u dit cadeau wilt ontvangen.

Wij hopen dat u dit cadeau van Legal & General op prijs stelt.

Comments (0)

Leave Comment