Financieel Service Abonnement verhoging

We hebben het lang kunnen uitstellen maar nu moeten wij wel de dienstverlening in het Financieel Service Abonnement verhogen.

Vijf  jaar lang hebben we de bedragen van de verschillende modules van het financieel service abonnement gelijk kunnen laten. Helaas zijn de kosten de laatste jaren steeds hoger geworden door o.a. de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), Cybercrime, Bewaarplicht en Klantsystemen.

De administratie is uitgebreider en alles moet digitaal worden bewaard, beveiligd tegen cybercrime. Alles zodat uw gegevens veilig blijven. Voor het digitaal bewaren zijn de kosten bij de software bedrijven gestegen. Vanaf afgelopen jaar hebben we nieuwe digitale klant omgeving “ Uw Kluis”.

In de aankomende jaren gaan we meer via deze “uw Kluis” Communiceren om zo de bestanden veilig te communiceren met u als klant.  Mocht u gebruik willen maken van “Uw Kluis” stuur ons dan een mailtje en dan krijgt u een activeringen mail van “UW Kluis”.  Wij ontkomen er dan ook niet aan om de kosten van de module ‘wonen en vervoer”’ een ieder te verhogen met € 1,00.

Per 1 januari 2024. Dan kunnen wij de dienstverlening blijven beiden waar wij voor staan.

Mocht u meer willen weten over de bovenstaande zaken en wat dit in de praktijk inhoudt kunt u contact opnemen met ons via de mail info@schuurmanfinancieeladvies.nl of telefonisch op nummer 0315-341975.

Kijk voor meer informatie op www.schuurmanfinancieeladvies.nl daarin vindt u meer over de juridische helpdesk, duurzaamheid, vermogen, Uw Kuis, en andere financiële producten.