toggle menu
toggle menu

Uw financiële werkzaamheden uitbesteed

Met een Service abonnement besteedt u als particulier of zzp-er de werkzaamheden voor uw financiële dienstverlening uit aan ons als financieel adviseur. U bepaalt zelf de omvang van uw abonnement en daarmee het vaste bedrag dat u betaalt per maand.

Stel zelf uw Service abonnement samen

U bepaalt via de af te sluiten modules zelf welke werkzaamheden u door ons wilt laten verzorgen. Denkt u hierbij aan de dienstverlening die hoort bij bepaalde onderdelen, zoals de hypotheek, het pensioen, de uitvaart en schadeverzekeringen. Particulieren kunnen daarnaast nog kiezen voor het ontvangen van hulp bij de aangifte inkomstenbelasting, voorlopige teruggave en de toeslagen. Voor zzp-ers geldt dat er een keuze is voor een boekhoudmodule om werkzaamheden als het boeken van facturen, het maken van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting door ons uit te laten voeren.

Onder het Service abonnement zit ook de servicedienst Juridische helpdesk. Hier kunt u terecht voor vragen en hulpmiddelen op juridisch gebied. U heeft via deze helpdesk direct een jurist aan de lijn die u onbeperkt vragen kunt stellen waarbij u een praktisch en toepasbaar advies ontvangt.

Uw voordelen

> Modulair op te bouwen
> Continu ondersteuning bij financiële beslissingen
> U bepaalt wat wij en wat u zelf wilt doen
> Alles onder een dak
> Vast bedrag per maand

Tip: benut de juridische helpdesk

Wanneer u kiest voor het afsluiten van een Service abonnement, kunt u ook gebruik maken van de Juridische helpdesk. U heeft via deze helpdesk direct een jurist aan de lijn die u onbeperkt vragen kunt stellen en die u voorziet van praktisch en toepasbaar advies.

Wat is het verschil tussen een Service abonnement en provisie?

Beide vormen zijn een manier van belonen van uw financieel adviseur. U betaalt via het Service abonnement een vast maandelijks bedrag voor de dienstverlening die u afneemt. Een provisie zit verwerkt in de premie die u betaalt over de afgesloten producten. Bij een Service abonnement is het percentage dat u normaal aan provisie zou betalen, van uw premie afgehaald. U betaalt daardoor zo’n 20 tot 25% minder voor uw verzekeringen, maar in plaats daarvan heeft u dus een vast bedrag voor het Service abonnement.

Hoe kom ik op mijn inlog?

Neemt u contact met ons op om u aan te melden voor ‘Mijn inlog’. U ontvangt dan per mail uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Contact

Bel ons

(0315) 341975
Maandag - Donderdag, 09:00 - 17:00,
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Of laat een vraag achter
Onze e-mail

Laat een bericht achter op
info@schuurmanfinancieeladvies.nl,
en wij nemen z.s.m. contact op.

Vraag raak
Ons adres

Of kom gezellig langs
Walstraat 67, 7061 CA Terborg
De koffie staat klaar!

Google maps

Hulp nodig?

Bel ons gerust op (0315) 34 19 75 of neem contact op. Wij staan voor u klaar!

Emiel SchuurmanUw onafhankelijke adviseur
Ik heb een vraag