Fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2014

2013 was een rumoerig jaar waarin weer van alles is gebeurd op financieel gebied. Als Schuurman Financieel Advies hebben wij een aantal zaken kunnen invoeren zoals het alarm pasje voor de Berkelsaete schadeverzekeringen, Mijn polis map waar u alle polissen bij elkaar kunt zien, de vernieuwde website en aanpassingen binnen het advies traject, Digitaal huishoudboekje.

Enquête:
Veel mensen hebben de enquête in gevuld. Mijn dank hiervoor dat geeft ons meer inzicht in de dienstverlening. Uit de enquête bleek dat u vooral behoefte heeft aan meer informatie over verschillende financiële zaken. Dat kan zijn inkomsten belasting of over de veranderingen die het kabinet doorvoerde.
Helaas is het niet mogelijk om bij elke verandering iedereen te bezoeken. Ik ga in 2014 onderzoeken en bekijken hoe u beter bij deze informatie kunt komen en gebruiken. Mocht u tips hebben dan hoor ik deze graag.
Voor degene die ingevuld hebben vaker een adviseur te willen spreken kunnen natuurlijk contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak in het nieuwe jaar. De enquête was anoniem dus ik weet niet wie het geweest is.

Wetswijzigingen 1 jan 2014:
Er gaan weer heel veel wetswijzigingen plaats vinden vanaf 1 jan 2014. Teveel om allemaal in de nieuwsbrief te zetten maar mocht u ergens vragen over hebben kunt u mij altijd mailen of bellen voor informatie.