Corona en Kantoor Schuurman Financieel Advies

Vanwege het oprukkende virus en de daarbij komende nieuwe maatregelen hebben wij onze werkwijze tot 1 jan 2021 aangepast. Ons kantoor aan de Walstraat is tot die tijd alleen toegankelijk wanneer u een afspraak heeft.

De afspraken voor een service bezoek zullen worden opgeschort tot volgend jaar tenzij u dat graag via beeldbellen wilt doen.

U kunt ons natuurlijk altijd bereiken op 0315-341975 of mail naar info@schuurmanfinancieeladvies.nl dan zullen wij uw vragen of schadeclaim behandelen.

Voor financieel advies maken wij een afspraak met u bij ons op kantoor in Terborg maar wat we digitaal kunnen doen zullen we ook digitaal doen.

Mocht uw financiële situatie veranderen door de huidige crisis neemt u dan contact met ons op zodat wij met u kunnen meedenken naar oplossingen.

Voor sommige branches zijn het rare tijden, wij wensen iedereen sterkte in de aankomende maanden en we hopen dat het gauw weer terug gaat naar normaal.

Kerstvakantie

Vanaf 25 dec 2020 zijn wij gesloten tot 4 jan 2021.

Vanaf 4 jan hopen wij weer normaal open te zijn met een inloop op ons kantoor van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Emiel Schuurman & Sandra Lubbers

Comments (0)

Leave Comment