Bent u ondernemer of liever boekhouder? Wij weten het wel.

Ondernemen is mooi! U bent voor u zelf begonnen omdat u goed bent in uw vak en omdat u marktkansen ziet. Maar ondernemen is meer dan alleen doen waar je van houdt. Er is ook nog zoiets als de financiële administratie en boekhouding. Laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn!

Minder kosten, meer zekerheid
Schuurman Financieel Beheer, in samenwerking met STIPT, is specialist in administratie en boekhouding voor zzp’ers. Samen met u zorgen we ervoor dat uw administratie op orde is. Dat u altijd overzicht heeft, dat u op tijd aangifte doet en dat u optimaal gebruik maakt van alle fiscaalvriendelijke regelingen waar u recht op heeft. Dat scheelt u tijd, geld en zorgt voor rust en zekerheid. En u heeft uw handen vrij om te ondernemen.

Doe zelf wat u zelf wilt en kunt doen
Niet elke ondernemer is hetzelfde. Daarom kunt u bij ons precies bepalen wat u zelf doet en wat wij voor u doen. Flexibel en zeer betaalbaar door kostenspreiding per maand. Bij het Self Support-pakket bijvoorbeeld gebruikt u ons online systeempakket en schakelt u administratieve en juridische hulp op afroep in. Kiest u voor het ZZP Plus Pakket dan wordt uw administratie volledig geregeld. Er zijn ook keuzeopties daartussen. Zie het overzicht van onze pakketten voor u. Al vanaf € 30 per maand.

Maak nu een afspraak en ontvang ons cadeau!
Wij vertellen u graag meer over Schuurman Financieel Beheer, specialist in zzp-administratie. We zitten lekker dichtbij in Ulft en spreken uw taal. Binnenkort nemen we contact met u op. U kunt ons ook bellen: (0315) 341975 of mailen: info@schuurmanfinancieelbeheer.nl

Als u een afspraak maakt, komen we nooit met lege handen bij u aan. U ontvangt een mooi pakket met leuke en nuttige cadeaus, zoals gratis risicoanalyse schadeverzekeringen en een waardebon voor pensioenadvies en AOV.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Emiel Schuurman
Financieel Adviseur