Belasting Aangifte inkomsten belasting 2017.

Voor het verzamelen van de gegevens staat de nieuwe checklist weer klaar op de website www.schuurmanfinancieeladvies.nl/downloads/ .

Er is vorig jaar weer veel wetgeving bijgekomen maar ook zeker vanaf 1 Januari 2018. Kijk op de belasting site www.belastingdienst.nl wat er voor u veranderd in 2018. Denk hierbij aan de toeslagen en voorlopige teruggave. Eventuele aanpassingen op de voorlopige bedragen kan terug betaling van te veel ontvangen toeslag of voorlopige teruggave 2018 voorkomen.

U kunt de kopieën van de benodigde documenten voor 2017 opsturen per post of scannen en mailen via onderstaand mailadres.
Bewaart u de originele documenten zelf, het kan zijn dat de belastingdienst hierom vraagt.

Daarnaast vragen wij uw gegevens op via de voor ingevulde aangifte IB van de belastingdienst, hiervoor krijgt u een code toegestuurd van de belastingdienst die wij invoeren in ons systeem om deze gegevens digitaal op te vragen. Graag deze code erbij voegen.

Wij zullen in de toekomst steeds meer digitaal gaan werken daarom is onze voorkeur dan ook om alles via de mail aangeleverd te krijgen.
Originele formulieren van voorgaande jaren zullen we terugsturen of terug brengen naar uw huisadres zodat er geen formulieren of documenten meer op kantoor blijven liggen.
Mocht u geen mogelijkheid van scannen en mailen hebben mag het natuurlijk ook op papier.

Schuurman Financieel Advies
Walstraat 67 7061 CA Terborg
info@schuurmanfinancieeladvies.nl

Succes!

Comments (0)

Leave Comment