Aangifte Inkomsten belasting 2023

Op de website www.schuurmanfinancieeladvies.nl staat de checklist voor het invullen van de aangifte inkomsten belasting weer klaar.

Vanaf nu kunt u de formulieren bij ons inleveren zodat wij voor u de aangifte inkomsten belasting kunnen verzorgen over 2023.

Bij het aanmelden van de aangifte via ons kantoor gaan wij voor u de voor ingevulde informatie ophalen bij de belastingdienst en vergelijken die met de gegevens die u heeft aangeleverde en vullen deze aan waar nodig.

Het tarief voor aangifte inkomsten belasting via het Service Abonnement is niet veranderd de losse aangifte inkomsten belasting is wel aangepast naar € 125,- per gezin (man/vrouw).

Wanneer u de formulieren via het klantportaal of mail aanlevert zijn de kosten € 120,-.

Liever geen originele formulieren naar ons opsturen via de post omdat wij alle formulieren inscannen daarna opslaan bij u dossier en de papieren formulieren vernietigen. Dit doen wij voor u veiligheid van de informatie die u met ons deelt.

Voor vragen over de aangifte Inkomsten belasting neem contact met ons op via 0315-341975 of e-mail info@schuurmanfinancieeladvies.nl.